fredag 14 december 2012

Love.

En lo gjord med ett foto på min syster och hennes barn.


Jag har sprayat cardstocken med glimmermist.
Min mans kommentar: "Det har ju stänkt nåt lort på papperet!"
Ja, så går det när man visar ett alster för någon som aldrig scrappat...

Bokstäverna kommer från quickutz-alfabetet "Chandelier", som jag skrev i ett tidigare inlägg att jag lagt bud på, på Tradera.
Och jag vann det!!!
Känner att det kommer att bli en favorit.
Det också ;)

Kramar från Elisabet.

4 kommentarer:

 1. Snygg LO och snyggt alfabet :) Man har tur ibland på tradera, fast det var ett bra tag sedan jag handlade där.Önskar dej en trevlig 3:dje advent. kram bibbi

  SvaraRadera
 2. Mäh! Så kan man ju inte säga! Det märks att han inte pysslar själv... Jag kan få lite roliga kommentarer från K ibland oxå, men han har faktiskt ganska bra koll. Men som när han frågade mig om papprena var glutenfria, det var rätt kul. (Syrafria menade han.)
  Snygg layout, och Jättesnyggt alfabete! Förstår att det blir en ny favorit.
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Vad jag känner igen mej i det du skriver! Både det där att icke-scrappare inte riktigt förstår vad vi håller på med...

  Häromdagen gjorde jag en LO med NIO(!) små bilder av en pojke (en fin grabb) och när sambon tittade på den så var den enda kommentaren att "det var en taskig bild på hans mage". Alltså på EN av alla dessa nio små bilder syntes pojken i profil och då såg han lite tjock ut... jisses?! Att hela LO-n berättade en historia och så, att den var vacker i färgerna och fint dekorerad... eller nåt... nej, det såg han inte.

  Och så det där om alfabeten som blir favoriter. Jo, det känner jag också igen. Har ett stoooooort antal olika alfabeten och jag bara älskar dem, allihop! Vartenda ett av dem!

  Larvigt, men så är det.

  Önskar dej en riktigt fin 3:e advent!

  SvaraRadera
 4. Jag har bara glutenfria papper! Det du! Hi, hi!

  SvaraRadera