onsdag 12 december 2012

Julpyssel.

Det är fortfarande lugnt på scrapfronten.
Istället har jag gjort ett blomsterarrangemang med hyacinter:

Har även börjat slå in julklapparna.
Varje år tror jag att jag kommer att tycka att det är sååå roligt, och att paketen ska bli sååå fina.
Precis som alla år blir dom knöliga, papperet går sönder osv...
Men, det är ju innehållet som räknas - eller?!

I ett tidigare inlägg berättade jag att jag broderade mycket innan jag började scrappa.
Den här tavlan sydde jag -96.
Den har alltså hängt med ett tag, men får komma fram varje år.Kramar från Elisabet.

7 kommentarer:

 1. Vilken fin julgrupp och jultavla! Här är det oxå dåligt med papperspyssel. Fast jag har massa idéer, men jag har massa grejer som jag måste göra färdigt först. :/
  Kramar!!

  SvaraRadera
 2. Visst är det underbart med hyasinter när de blommar och sprider sin doft i huset så är det jul Mycket fin julbonad du har gjort det är så kul att plocka fram sina alster varje år. Brodera har väl aldrig varit min melodi men jag målade porslin förr och de julsakerna älskar jag att ta fram och njuta av.
  Ha det så gott
  Kram Mona

  SvaraRadera
 3. Viist är det roligt att göra fina blomstergrupper m alla fina blommor som finns nu.. Apropå det så måste jag byta ut min hyacint till en ny för den första har reda blommat ut.. Jag gillar också slå in alla paket och jag sparar på det till sista dagarna och sen blir det så mycket jag sitter alldeles för länge så jag till slut inte alls får de sådär fina som jag sett framför mig innan... Att man aldrig lär sig, hi hi. Ha en trevlig kväll. Kram

  SvaraRadera
 4. Åh en så fin blomgrupp du gjort!! Jag sätter alltid två vita hyacinter i köksfönstret till 1:a advent i små fina vita krukor, som jag fick av min mamma första julen vi var gifta. Så kul med såna traditioner tycker jag!
  Din fantastiska broderade tavla är ju en sån fin tradition också! Måste vara underbart att få ta fram till jul! (Vilket suuuperjobb!!)

  SvaraRadera
 5. Du är inte bara en fena på scraping du gör hur fina som helst blomarrangemang också. Och redan köpt julklappar, jag som inte ens har börjat än :) men jag har i varje fall köpt julkort som jag tänkt skicka.
  Ha en underbar dag.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 6. Fin julgrupp, så härligt med hyacinter och tavlan, helmysigt motiv. Kul att ha o ta fram varje år, något man gjort själv.Önskar dej en trevlig lucia o 3:dje advent. kram bibbi

  SvaraRadera
 7. Jag känner igen mig sååå mycket, mina paket blir också alltid så knöliga och med massor av tejp som syns och snören som inte vill locka sig. Usch vad trist, när man vill ha såna där fina paket som en del butiker lyckas få till med fina vikningar och snören som krullar sig och blir snygga.
  Din julgrupp är så snygg, och du broderar ju sååå fint! Tur man har fler strängar på sin lyra än att bara slå in paket ;)
  Ha en fin kväll,
  Kramar

  SvaraRadera