söndag 28 oktober 2012

Tags.

I går var vi på en inflyttningsfest hos våra kompisar som har köpt ett jättemysigt hus.

Först gjorde jag den här tagen till dom, men kom sen på att dom fick ett snarlika kort förra gången dom flyttade, så därför gjorde jag en till.

Den ser ut så här:

Nästan samma upplägg men andra färger.
Dom fick den fastsatt på en flaska.

I dag är det riktigt härligt höstväder här, och jag har nyss  kommit in efter att ha krattat i trädgården samt klippt ner blommor.
Vissa säger att man ska göra det först på våren, men det ser så tråkigt ut när dom har vissnat och frusit, så jag tog bort dom nu istället.
Nu är trädgården helt "höst-klar". Allt som ska ställas undan står i källaren, och jag längtar redan till våren när det ska tas fram igen :)

Kramar från Elisabet.


5 kommentarer:

 1. Jättefina båda två! Skönt att ha höstfixat trädgården. Här är det också jättefint väder idag, så jag har i alla fall slängt halvdöda blommor från balkongen. Och städat inne, allt damm syns ju så tydligt när solen skiner...
  Ja, visst var det rolig shopping? Väldigt nöjd må jag säga. Tog mig en halvtimme att sätta sprätt på de 1800 kr jag hade sparat till pyssel... (Eller, jag gjorde väl slut på 1500 av dem.)
  Ha en skön söndag!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Superfina tags bägge två, så fint du har gjort det med blommorna, me like :)

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
 3. Wow, vilka snygga tags du har gjort! Underbara färger på dem båda och jättefina blomsterdekorationer.
  Va skönt att ha trädgården städad och klar inför våren. Här har trädgården stått orörd sedan augusti, men det börjar bli hög tid att i alla fall få in blomkrukorna och fågelbadet innan snön kommer.
  Ha en underbar vecka!
  Kram
  Rosemarie

  SvaraRadera
 4. Så härliga tags båda två. Alltid lika roligt att ge bort något personligt tillverkat.

  SvaraRadera
 5. Fina resultat. Jag gillar detaljerna som du har använt dig av. Jag blev också väldigt förtjust i den centrala delen på första kortet. :)

  Svar: Tack så mycket för ditt beröm. Du gör mig glad!

  Kram

  SvaraRadera