torsdag 27 september 2012

After eight-automat

Jag har gjort en after eight-automat, som jag sett i flera bloggar.
Papper från Pion Design.
Metallhjärtat på locket är köpt på Blomsterlandet.

Dock var det lite svårt att pilla ut chokladen från automaten, så istället för att ge bort den, som det var tänkt från början, står den nu som prydnad i mitt scraprum.

Kramar från Elisabet.

8 kommentarer:

 1. Jättesnygg automat, fint med notmönster och det lilla metallhjärtat passade fint på locket. kram bibbi

  SvaraRadera
 2. så lustigt i gårkväll hade jag svårt för att somna och låg då och tänkte på After Eight choklad sen är det just det som jag får syn på när jag går in på bloggen. Jag tycker din ask är jättefin och det kanske är så att det ska vara svårt att pilla ut bitarna så varar den kanske lite längre för de är ju så himelskt goda.
  Ha en bra dag
  Kram Mona

  SvaraRadera
 3. Den gör sej som prydnad också! Och du kan väl säga att det är en sån där "kaloribesparande" chokladautomat... det går inte att få ut chokladen! Bra för bantare... *S*

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 4. Så jäkla snygg! Och pillig att göra antar jag? Den gör sig fint som dekoration också, kanske kan ha notislappar i den, lättare att få ut?
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Men jösses såå snyggt, ser väldigt pilligt ut, den pryder ju sin plats perfekt i scraprummet också :)

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
 6. Håller helt med alla föregående - helt underbar!!
  Nästan bra att du får ha den i ditt pysselrum och njuta!!!
  Kram!!

  SvaraRadera
 7. Jättefin....en sån står på min "att göra lista" men vi får väl se när det finns tid och inspiration. Det är ju en jättefin present och set skulle ju passa bra att ha ett lager av sånna till jul :)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 8. Jättefint gjort!Designen är väldigt vacker att se på. Synd att den inte lever upp till sitt syfte. Jag hoppas att du gör ett nytt försök. Jag kan bara tänka mig hur glad jag skulle bli om jag fick en sådan gåva.
  Kram

  SvaraRadera